Lashes

Boek hier jouw wimper behandeling !

 

Lashlift - Niets beter als een mooie oogopslag met donkere, lange en gekrulde wimpers. Wat nog beter is, is dat je ermee kan opstaan in de ochtend zonder er moeite voor te doen. 

Bij deze behandeling gaan we een permanent op de wimpers plaatsen waardoor ze mooi gaan krullen. Wij bekijken samen met jou of je voor een natuurlijke of fellere look wil gaan. Aan de hand van de wimpers kiezen wij de juiste producten en tools. De wimpers worden altijd geverfd voor een nog mooier resultaat, kan ook zonder verven als je dat liever hebt. Na de lift word er een keratineverzorging aangebracht die de wimpers intens gaat voeden. De keratine kan er best zo lang mogelijk op blijven (24u). De behandeling word herhaald om de 6-8 weken. €50

Tinting - Bij deze behandeling gaan we je natuurlijke wimpers gaan verven waardoor ze optisch vele langer en voller gaan lijken. Dit is ideaal voor natuurlijke types en maakt het aanbrengen van mascara ook vele gemakkelijker. €10

 One by one wimper extensions -  Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze word uitgelegd na de behandeling.

Nieuwe set €60

Refill 2 weken €30

Refill 3 weken €35

Refill 4 weken €40

Refill na 4 weken €60

Verwijderen wimperextensions €15 

 

Boek hier jouw wimper behandeling !

Tot snel ! Liefs, Sophie.