Semi permanente make-up.

Bij semi-permanente make-up (spmu) wordt er met een naaldje pigment in je huid aangebracht. Het is semi-permanent, dit wilt zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt. We plaatsen het pigment in de bovenste huidlaag, anders dan bij tattoos en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf heel de tijd, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment, wat er dus voor zorgt dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. We gebruiken enkel hoogkwalitatieve producten die goedgekeurd zijn en de nieuwste technieken door regelmatig bij te scholen. Onderstaande technieken bieden we aan om jou schoonheid te boosten. Natuurlijke schoonheid kan door spmu helemaal tot zijn recht komen. Bespaar jezelf enorm veel tijd en gun jezelf deze nieuwste technieken. Bij twijfel kan je altijd een intake gesprek inplannen voor al je vragen. Tot snel ! Liefs, Sophie.

 

Powderbrows is een van de nieuwste technieken op gebied van semi permanente make up. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijk poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. Bij LFL gaan we steeds voor het meest natuurlijke resultaat. Samen bespreken we wat jouw verwachtingen zijn en wat we willen bereiken. 

€350 exclusief touch up.

Touch up 6-8 weken €75,-

Touch up 6-12 maanden €150,-

Touch up 12-18 maanden €200,-

Touch up 18-24 maanden €250,-

 

Lippigmentatie is een semi-permanente make up techniek waarbij er op een subtiele wijze wordt gepigmenteerd met een machinale nano-naald. Hierdoor krijgen je lippen een mooie vorm en kleur. Geschikt voor alle lipvormen. Samen bespreken we wat jouw verwachtingen zijn, je kan voor een intensere kleur gaan of zo natuurlijk mogelijk. Er word een persoonlijke pigmenten mix gemaakt op basis van jouw wensen.

€350 exclusief touch up.

Touch up 6-8 weken €75,-

Touch up 0-18 maanden €175,-

Touch up 18-24 maanden €225,-

 Deepliner is perfect voor iedereen die een mooie, frisse en natuurlijke oogopslag wilt hebben. Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers.

Boven/onder inclusief touch up €200,-

Touch up 0-14maanden €125,-

Touch up 14-24maanden €175,-

Boven en onder inclusief touch up €250,-

Touch up 0-14maanden €165,-

Touch up 14-24maanden €215,-

Faux freckles een techniek ontwikkeld met specifieke pigmenten die een mooi en natuurlijk sproetjes effect maakt in de huid.

€240 inclusief touch up (6-8weken).

Extra Touch up 0-3 maanden €55,-

Touch up 3-6maanden €150,-

Touch up 6-10maanden €220,-

 

Tache de beauté €50 (Meerprijs per tache de beauté +€25,-)

 

 


Opgelet !
Touch up is alleen geldig op spmu geplaatst door LFL.