Over Ons

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sophie. Geboren in het jaar 1995, en ik ben op deze wereld gekomen om schoonheidsspecialiste en mama te zijn. Deze 2 dingen (ja ook mijn geweldige wederhelft) zijn alles voor mij. Dankzij mijn allerliefste dochtertje Leonie, heb ik de grote stap gezet om zelfstandig te worden.

Op deze manier kan ik één van mijn grootste passies combineren met het ouderschap, zo dat ik ons wondertje kan grootbrengen. Nu denken jullie 'Hé en jou partner dan ?!', De naam 'Love for leo' komt van Leonie (Die wij Leo noemen) en mijn prachtige man is een leeuw (leo) van horoscoop.

Wimpers,wenkbrauwen en make-up zijn altijd mijn specialisatie geweest en dit vind ik super belangrijk om een man of vrouw goed te doen voelen in zijn of haar vel. Een persoon gelukkig maken met deze service en liefde, daar doe ik het helemaal voor. Mode en accessoires zijn voor mij (shopaholic) onmisbaar.

Uiteraard wil ik dan ook jullie kunnen verwennen met de aangepaste behandelingen en de juiste accessoires. Hopelijk kan ik u in de toekomst met open armen ontvangen en verwennen met één van deze services.

Veel liefs.

Sophie De Bodt
Schoonheidsspecialiste en Make-up Artist.

sophie de bodt love for leo