Over Ons

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sophie. Geboren in het jaar 1995, en ik ben op deze wereld gekomen om schoonheidsspecialiste en mama te zijn. Deze 2 dingen zijn alles voor mij. Dankzij mijn allerliefste dochtertje Leonie, heb ik de grote stap gezet om zelfstandig te worden.

Op deze manier kan ik één van mijn grootste passies combineren met het ouderschap, zo dat ik mijn wondertje kan grootbrengen. Leo is ook de bijnaam van mijn dochter, vandaar Love for Leo. Niet het alledaagse wat je normaal hoort voor een schoonheidssalon, soms moeten we eens buiten de lijntjes kleuren. 

Ik heb een enorme passie voor alles wat met beauty te maken heeft en volg dan ook zeer regelmatig opleidingen om bestaande behandelingen te verbeteren en nieuwe behandelingen te kunnen aanbieden. Voor mij is het ook echt een super fijn gevoel om een man of vrouw goed te doen voelen in zijn of haar vel. Een persoon gelukkig maken met deze service en liefde, daar doe ik het helemaal voor. 

Uiteraard wil ik dan ook jullie kunnen verwennen met de aangepaste behandelingen. Hopelijk kan ik u in de toekomst met open armen ontvangen en verwennen met één van deze services.

Veel liefs.

Sophie De Bodt
Schoonheidsspecialiste en Make-up Artist.