Facials

Bij Love for Leo staat huidverbetering centraal. Dit doen wij volledig aan de hand van wat jij verwacht, in welke staat jou huid is, en met alleen maar de beste producten.

Boek hier jouw facial !

Ben jij niet zeker wat het beste is voor u, kan je me altijd contacteren. Hier alvast wat info:

Glo&Go is een korte gelaatsverzorging om de producten te leren kennen, aangepast aan jou huidtype na een huidanalyse. €35

Glo Relax, hier staat ontspanning centraal. Je kan een totale ZEN ervaring verwachten met aangepaste producten aan jouw huid. €50

Glo facial, dit is een gelaatsverzorging waar we helemaal gaan inspelen op de behoeften van jouw huid. Je kan een echte boost verwachten. Na een huidanalyse gaan we aangepaste producten gebruiken. Dit is één van de meest gekozen gelaatsverzorgingen. De prijs verschilt naargelang jou huidtype en de gebruikte producten. Vanaf €60

Glo Peel is een behandeling waar we gebruik maken van een aangepaste chemische peel. Deze bevatten huidvriendelijke zuren, die geweldige resultaten beloven.  De juiste peel word gekozen naar jou behoeften en jouw verwachtingen. Voor meer info mag je me zeker contacteren! De mooiste resultaten verkrijg je in kuurvorm. Tussenpauzes hangt af van soort peel en jou huidtype. €75 (*)

Dermaplaning is een behandeling waar we aan de hand van een chirurgisch mesje de huid gaan exfoliëren. Na deze behandeling heb je weer een nieuwe huid. Dit is zeer geschikt voor personen die regelmatig Makeup/spray tan gebruiken. Ook heel goed voor personen met veel Peach Fuzz/Donshaartjes. Deze behandeling herhaal je best om de 4 weken. €60 (*)

Microneedling is een behandeling waar we gebruik maken van een toestel met heel kleine naaldjes. Deze word als gevoelig ervaren. Goed voor verschillende contra indicaties zoals littekenvorming, grove huidtextuur, pigmentatie, huidveroudering, en zo veel meer. Dankzij deze behandeling zullen alle producten in jou skincare routine 10x dieper in de huid kunnen werken, waardoor je nog betere resultaten zal hebben. Dit is één van de meest gekozen gelaatsverzorgingen. Vergeet niet als je deze afrekent op de webshop, om de hals en of lippen/ogen er extra bij te nemen als supplement. Aangeraden in kuurvorm, tussenpauze hangt af van jou gewenste resultaten. €80 (*)

+ ogen & lippen €15

+ hals €15

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Zorgt voor een betere bloedcirculatie, hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. 100% natuurlijk. Deze behandeling is effectief en snelwerkend. Ideaal voor verschillende doeleinden maar vooral voor een huid met tekenen van huidveroudering. Contacteer me zeker voor meer info. Aangeraden in kuurvorm met tussenpauze van 2-3 weken. €70 (*)

Facelift (combinatie van microneedling & biopulse) is de meest geschikte behandeling voor mensen die een echte boost zoeken voor hun huid en meteen resultaat willen. Ook heel goed voor een huid die veel acné littekens vertoond. Deze behandeling word in een kuurvorm aangeraden met 3-4 weken tussenpauze. €120 (*)

BB glow is een soort semi permanente Makeup. Met deze behandeling werken we met een toestel met kleine naaldjes en BB glow serums om een egale teint te verkrijgen. Deze word aangeraden om de 2 weken, een 3-4 keer ongeveer. Resultaten blijven ongeveer 6-9 maanden. Hangt van jou huid en jou skincare routine af. €110 (*) 

Voet/handmasker tijdens facial +€5.

(*) Boek deze behandelingen in kuurvorm. Bij aankoop van 4 sessies, krijgt u 10% op het totaalbedrag. Deze korting is alleen geldig wanneer u het totaalbedrag in 1 keer betaald.

 Waxing van het gelaat:

Bovenlip €8

Kin €8

Vanaf 3 zones €20

 Boek hier jouw facial !

Aarzel niet om contact op te nemen bij twijfel. Tot snel ! Liefs Sophie.