Gelaatsbehandeling voor alle huidtypes

Gelaatsbehandeling voor alle huidtypes

Bij Love for Leo kan je terecht voor allerlei verschillende soorten behandelingen, zoals bijvoorbeeld een gelaatsbehandeling. Een gelaatsbehandeling kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden zoals voor ontspanning, huidverbetering, zuiveren, etc. Je kan dus heel ver gaan en er zijn heel veel verschillende producten en technieken die worden gebruikt bij een gelaatsbehandeling.

Niet alleen voor een verouderde huid

Heel veel mensen denken dat je alleen maar een gelaatsbehandeling moet toepassen wanneer je ouder wordt en tekenen van huidveroudering gaat merken. Dat is allesbehalve het geval. Je kan ook een gelaatsbehandeling toepassen voor verschillende contra-indicaties zoals onzuiverheden, droge huid, ongewenste pigmentatie, acne littekens, littekens, wallen, grauwe huid en voor zo veel meer !

Als je niet goed weet welke behandeling bij jou past kun je de schoonheidsspecialiste van Love for Leo om advies vragen voor een gepaste gelaatsbehandeling.

Wanneer is het tijd voor een behandeling?

We raden steeds aan om op regelmatige basis een gelaatsbehandeling te laten toe te passen, hoe vaak hangt af van welke behoeften jou huid heeft, en of je een kuur aan het volgen bent.

Ook bij Love for Leo kan je alle benodigdheden verkrijgen zoals een volledige beauty routine met aangepaste producten voor jouw huid. Advies voor mannen, vrouwen en jongeren kan je gratis online verkrijgen. Vergeet niet dat wij allemaal wel eens wat ontspanning kunnen gebruiken en juist dan wanneer je wat energie nodig hebt, kan een relax gelaatsbehandeling wel wonderen doen. 

 

gelaatsbehandeling detail gelaatsbehandeling detail gelaatsbehandeling detail

 

En wat met allergieën?

Veel mensen met allergieën durven vaak geen gelaatsbehandeling uitvoeren, bij Love for Leo is er ook voor deze huidjes een oplossing. Wij werken voornamelijk met de producten van Glo, die hebben namelijk een volledige lijn specifiek ontwikkeld voor mensen met diverse allergieën. Er is een onderzoek gestart naar de meest voorkomende allergieën zowel in voeding als fysiek. Daarna zijn er producten ontwikkeld waar je zo goed als niet op kan reageren tenzij je allergisch bent aan water.

Onze huid wordt door verschillende factoren beïnvloed, dus ook door voeding en van binnenuit en niet alleen door factoren zoals de zon, producten en vervuiling. Daarom kijken wij verder als alleen producten die we uitwendig gaan gebruiken. We gaan samen kijken naar jouw voeding en naar supplementen die nodig zijn.

Gelaatsbehandeling in Antwerpen

Voor de beste gelaatsbehandeling in Antwerpen ben jij meer dan welkom bij schoonheidsspecialiste Sophie. Ze helpt jou met heel veel passie en plezier verder. Plan jouw afspraak hier in. Tot snel!

 

 


Laat een reactie achter