Blog ‘Highlighter Duo Pencil’

Blog ‘Highlighter Duo Pencil’

Love For Leo

Blog ‘Highlighter Duo Pencil’

26 Augustus 2019

Hi iedereen !

Spannend ik schrijf voor jullie vandaag mijn allereerste blog! Waarom wil ik een blog schrijven voor jullie, dit doe ik om jullie goed te kunnen informeren over verschillende producten, technieken, behandelingen, en zo verder.. Vandaag zou ik allereerst over één van mijn favoriete producten willen praten. HET highlighter duo pencil van het merk ‘perfect eyelash’. Waarom is dit één van mijn favorieten ? Omdat dit product werkelijk wonderen verwezenlijkt. Ik laat jullie ook enkele foto’s zien van dit product zodat jullie een idee krijgen van de kleuren, texturen en verpakking.

Dit product kan je momenteel in 2 verschillende kleuren verkrijgen: Light en Dark. Telkens bevat een duo pencil zowel een matte als shimmer kant. Qua textuur zijn ze vrij creamy en dus heel gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Je kan hem zeker zowel voor een droge als een vette huid gebruiken. Wat zeer fijn is aan deze beauty, is dat hij multifunctioneel is, wat uiteraard ook weer veel tijd scheelt in onze make-up routine! Je kan hem voor de wenkbrauwen, jukbeenderen, binnenkant van de ogen of zelfs als oogschaduw gebruiken en als je een leuke lippenstift aanbrengt, gebruik dan eerst een klein beetje van de shimmer kant aan je Cupidoboog en dit gaat een wauw effect geven aan je lippenstift. Extra tip: bij rode lippenstift durven we al eens wat minder strak de lippenstift aan te brengen, gebruik dan de matte kant om de contouren extra af te lijnen wanneer je de lippenstift al hebt aangebracht ! Wat doet deze nou exact aan de wenkbrauwen ? Je brengt deze aan rondom de wenkbrauw en zo ga je de vorm van je wenkbrauwen beter doen uitkomen en ga je zelfs bij een wenkbrauw die niet geëpileerd is dat een beetje verdoezelen (als dat niet handig is?!).

(Op de dame hierboven heb ik het duo pencil in de kleur light gebruikt.)

Bij de behandeling Brow shaping bij Love for leo worden de brow cosmetics zoals de highlighter duo aangebracht en je kan altijd mee volgen hoe deze worden gebruikt. Je kan dit product blenden met behulp van je vingers of één van onze penselen specifiek voor de wenkbrauwen.

(Prijzen van links naar rechts: Angled brush €17.95, Dual ended angled brush €12.95 & Dual ended flat brush €12.95)

Hopelijk heb ik jullie genoeg informatie gegeven in verband met dit geweeeldige product en als jullie dit graag uit komen testen of bewonderen, dan hoor ik het graag ! Dit product kan je bestellen of komen halen voor maar liefst €19,95 (exclusief verzendingskosten).

Liefs Sophie


14 reacties

 • eoisuczi

  http://slkjfdf.net/ – Aviqagxqo Ilihujet mso.reip.loveforleo.be.eyh.uo http://slkjfdf.net/

 • oofaxudaligog

  http://slkjfdf.net/ – Uxuwepek Uwodcaro rjc.gitb.loveforleo.be.fqy.yw http://slkjfdf.net/

 • ekanpunodquc

  http://slkjfdf.net/ – Pjiyiz Utgaxejo mgi.ourt.loveforleo.be.pos.jh http://slkjfdf.net/

 • leyenufw

  http://slkjfdf.net/ – Jokili Oferizeee gca.aqkn.loveforleo.be.fvm.hx http://slkjfdf.net/

 • iqiyufiwidux

  http://slkjfdf.net/ – Alopetopa Asusejupu cpm.cvob.loveforleo.be.nbg.qq http://slkjfdf.net/

Laat een reactie achter